TIMMER- EN ONDERHOUDSBEDRIJF VERSTEEG

ADVIES EN BEGELEIDING

Bij ieder project geven we u eerst een doordacht en helder advies. We inventariseren wat u wilt en vertalen dat in de beste oplossing. Daarna begeleiden we uw project van begin tot eind. Bijvoorbeeld als u gaat verbouwen, als u uw woning anders wilt indelen, de badkamer wilt veranderen of nadenkt over duurzaamheid. Wordt het een warmtepomp of toch iets anders? Versteeg helpt u verder als u het zelf even niet meer weet. Zonodig schakelen we experts van buiten in. Kijk hier voor enkele projecten.

ONDERHOUD

SCHILDERWERK

Een opfrisbeurt of wilt u het helemaal anders? Versteeg verzorgt uw complete binnen- en buitenschilderwerk. Wij zijn gespecialiseerd in duurzaam herstel van houtrot. Kijk hier voor meer informatie en hier voor enkele voorbeelden

RENOVATIE EN RESTAURATIE

Bij renovatie zorgen we ervoor dat uw pand voldoet aan de eisen van vandaag. Bij restauratie brengen we het pand terug in de oorspronkelijke staat. Daarbij gebruiken we traditionele materialen en technieken. Daarbij komt het aan op nauwkeurigheid en kwaliteit, precies de dingen waar Versteeg vanouds in uitblinkt. Kijk hier voor enkele voorbeelden.

VERBOUW

Bij Timmer- en onderhoudsbedrijf Versteeg bent u aan het juiste adres voor de verbouwing van uw badkamer, woning of kantoor. Kijk hier voor enkele voorbeelden.

NIEUWBOUW

Vanaf 2002 heeft Versteeg veel nieuwbouwprojecten gerealiseerd: van woningen tot van complete paviljoens van ( sport) verenigingen. Kijk hier voor enkele voorbeelden.
TOP